Saltar-se la navegació

Què és el Tour VAPARIR?

carles+vaparir copiaEl tour Vaparir és la volta al mon de Willy Foc, però sense globus i rellotge de sol. El Tour Vaparir visita les festes Majors i les festes mes destacades del país, ens agraden aquelles festes on tot el poble esclata d’alegria, on tothom s’hi identifica i any rere any, espera aquesta data senyalada.

El Tour Vaparir és la Festa d’ “El matí i la mare que el va parir” el programa despertador de Radio FlaixBAC que vol viure de primera pell aquestes festes tan nostres i extraordinàries que es converteixen en moments inoblidables.

Què seria del nostre país sense la nostra cultura, les nostres festes i la nostra gent?

IMG_2733L’equip del Tour Vaparir porta anys voltant pel territori, visitant festes majors amb encants especials, La Bisbal d’Empordà amb les seves barraques, La Garriga i la seva festa major renovada pel jovent del poble, Sant Feliu de Guíxols i la seva platja extraordinària, Caldes de Montbui amb les aigües termals i una festa molt concorreguda, son només un exemple…

L’equip el Tour Vaparir, comandat per Carles Perez, director i presentador d’ “El matí i la mare que el va parir” no descansarà ni un sol dia per arribar a cada una d’aquestes festes tan nostres que ens identifica com el què som! Un gran poble! I tenim molta història i ganes de gresca fins que surti el sol… nosaltres i posarem la música per convertir cada nit, en una nit inoblidable.

IMG_2838De la Catalunya profunda al cim mes alt d’Andorra, de les Terres de l’Ebre a la Catalunya Nord, de la Franja a ses illes, portarem el ritme com aquell que porta la flama del canigó. Encendrem els cors a base d’èxits sense pauses, i farem saltar al públic amb la música d’ahir, d’avui i de demà.

Vols festa? Vols Tour Vaparir!